fbpx

Toată luna Martie ai reducere 30% la toți ochelarii de soare!

Cabinet oftalmologic Botoșani

Viața e prea scurtă ca să o vezi încețoșat. Dacă ești în căutarea unui cabinet oftalmologic Botoșani unde să fii sigur că găsești servicii oftalmologice integrate, vino la Optik Tataru.

 
Ce înseamnă servicii oftalmologice integrate?
1. Consultații oftalmologice complete făcute de un medic oftalmolog specialist;
2. Gamă variată de rame pentru lentilele potrivite ție (peste 1000 de modele diferite)
3. Ultra rapiditate în livrarea ochelarilor premium comandați (48-72 ore)


Suntem convinși că trebuie să apreciem vederea când o avem, nu când o pierdem, de asta la noi ai parte de examinare completă și amănunțită făcută cu seriozitate. 

Consultul oftalmologic este o investigație medicală absolut necesară, dacă vrei să vezi la fel de bine, indiferent de vârsta pe care o ai. 

Specialiștii Optik Tataru ce lucrează în cabinetul oftalmologic din Botoșani, subliniază că bolile ochilor nu dor. Tot din experiența lor precizează că acestea nici nu nu creează îngrijorare la fel de mare în rândul oamenilor, ca în cazul altor categorii de simptome (durerile abdominale, de cap, palpitații). Însă sunt la fel de grave, deci au nevoie de aceeași atenție. 

Multe boli, netratate, au consecințe grave. Multe dintre ele duc chiar și la orbire dacă nu sunt tratate. Vederea nu e ceva ce trebuie să luăm de bun. Are nevoie de îngrijire, atenție și, uneori, tratament. 

3 din 4 patologii oculare pot fi prevenite

Consultul oftalmologic nu doar că depistează patologiile deja existente, ci le descoperă și pe cele în curs de dezvoltare sau pe cele la care ești predispus. Așa că un examen periodic poate să prevină degradarea, deteriorarea sau pierderea vederii.

La momentul actual, statisticile arată că peste 250 de milioane de oameni au probleme cu vederea, la nivel mondial. Cum multe patologii sunt cauzate de înaintarea în vârstă, conștientizarea asupra importanței examenului oftalmologic este crucială.

Să vezi lumea clar, în culori vibrante și fără nici un fel de efort este rezultatul îngrijirii corecte a ochilor. Nu trata, începe de pe acum să previi și programează-te la un consult oftalmologic la Optik Tataru din Botoșani

De la consultație, la montajul ochelarilor și service, la noi găsești integrate toate serviciile oftalmologice. Programează-te în mai puțin de 1 minut, online, aici: Programeaza-te online la unul din Cabinetele Ofltamologice OptikTataru 

În Botoșani ne găsești pe strada 1 decembrie, nr 27 (lângă Orange Shop). Vezi mai jos cum arată locația Optik Tataru din Botoșani.

Dr. Tataru

Dr. Tataru

Dr. Tataru este pseudonimul sub care medicii specialiști oftalmologi și optometriștii Optik Tataru publică articole referitoare la sănătatea ochilor, oftalmologie sau ochelari de vedere.

Distribuie acest articol prietenilor tăi

Descoperă articole similare

PROGRAMARE OFTALMOLOGICĂ ONLINE

Evită cozile și timpul pierdut programându-te acum la o consultație oftalmologică

Programează-te acum la o consultație și profită de experiența noastră fără să aștepți la rând pentru consult sau 2 săptămâni după ochelari.

Programările au loc la ora stabilită, iar peste 85% din comenzile de ochelari sunt predate în 48 de ore.

programare consultatie oftalmologica