fbpx

7 Ponturi pentru ochelari mai buni!

1. Materialul  din care sunt fabricate lentilele
Sticla se poate sparge mai usor si e mai grea decat plasticul care totusi se zgarie mult mai usor. Lentilele subtiri desi sunt mai scumpe sunt recomandate din punct de vedere estetic.

2. Tipul de lentile
Dupa o anumita perioada este recomandat ca sa inlocuiti lentilele clasice cu cele multifocale sau cele progresive. Acestea te pot ajuta sa vezi bine atat aproape, cat si la distanta sau semidistanta fapt datorat liniilor ce impart campul vizual.

3. Lentile cu protectie sau fara? 
Recomandam letine cu: protectie UV, cu strat antizgarieturi, lentilele cu tratament antireflex, pentru o mai buna protejare a ochilor de reflectiil, dar si pentru a face ochelarii mai eleganti si mai putini vizibili.

4. Materialul din care este fabricata rama
Ramele din metal sunt de calitate si isi pierd mai greu culoarea pe cand cele din plastic pot fi mai usoare dar si mult mai flexibile.

5. Forma ramei ochelarilor
Este ideal ca rama sa completeze si sa se muleze pe forma feti tale dar sa aiba si un spectru cat mai larg al campului vizual.

6. Ochelari cu rame invizibile? 
Ochelarii cu rame invizibile confera acelasi grad de stabilitate si flexibilitate ca ochelarii cu rame normale.

7. Ochelari cu lentile heliomate? 
Ochelarii cu lentile care se inchid la culoare  in functie de intensitatea luminii, pot fi buni inlocuitori si pentru ochelarii de soare. Singura problema este ca acesti ochelari nu se intuneca complet atunci cand doriti sa sofati si este posibil sa simtiti un oarecare disconfort.

Webmaster

Webmaster

Distribuie acest articol prietenilor tăi

Descoperă articole similare

PROGRAMARE OFTALMOLOGICĂ ONLINE

Evită cozile și timpul pierdut programându-te acum la o consultație oftalmologică

Programează-te acum la o consultație și profită de experiența noastră fără să aștepți la rând pentru consult sau 2 săptămâni după ochelari.

Programările au loc la ora stabilită, iar peste 85% din comenzile de ochelari sunt predate în 48 de ore.

programare consultatie oftalmologica