OPTIK TATARU DESPRE NOI

Consultații oftalmologice și ochelari de vedere de cea mai înaltă calitate

Inspirați de calitatea germană a serviciilor oftalmologice și a ochelarilor de vedere, am înființat Optik Tataru.

POVESTEA NOASTRĂ

Optik Tataru din tată în fiu, pasiune și dragoste față de meserie.

Sunt multe de spus despre noi. Am adunat nenumărate povești în cei peste 20 de ani de activitate. Tatăl meu, Niculai Tataru, a început în anii 90, când culoarea roșie nu era de tot ștearsă. Apoi, în vara anului 2000, după o perioadă de formare în Germania, la același profesor ca al tatălui meu, domnul Egon Scheich și o perioadă în care am manageriat o clinică în Iași, m-am întors la Fălticeni.
Cu emoție și curaj timid am deschis, împreună cu sprijinul soției mele, primul cabinet. Pe un display cu 120 de locuri aveam doar 60 de rame, de atât am avut bani. Apoi, cu muncă multă, drumuri infinite între Fălticeni, Pașcani și Suceava, împreună cu doamna dr Boeru, am crescut în ce este acum Optik Tataru.

dr tataru optik tataru

Valorile după care ne ghidăm

Profesionalism

Pe lângă competențele profesionale suntem asumați, iubitori de frumos și empatici. Știm că doar cu acest cocktail vă putem oferi calitate și emoții pozitive!

Performanță

De 20 de ani evoluăm continuu, iar acum oferim siguranța performanței prin criteriile de alegere a partenerilor și angajaților, dar și a calității muncii.

Comunitate

Când îți trec tineri de 20 de ani pragul și spun că părinții lor tot aici au venit și vin la control, poți spune, fără falsă modestie, că Familia Optik Tataru există! Iar din ea facem parte cu toții.

MISIUNEA NOASTRĂ

De la consultația oftalmologică la montajul ochelarilor

Existăm pentru singurul motiv de a oferi pacienților o experiență excelentă. Ne dorim ca toți cei care interacționează cu Optik Tataru să revină și să o facă fericiți.

Pentru asta aducem alături de noi doar profesioniști și medici ce își doresc să devină lideri în domeniu, iar cabinetele și atelierul nostru de montaj sunt echipate cu cea mai nouă aparatură.

optik tataru consultatie oftalmologica
optik tataru ochelari de vedere

VIZIUNEA NOASTRĂ

Promotori ai importanței consultului oftalmologic și a calității ramelor și lentilelor pentru ochelari

Încercăm să îi educăm pe toți cei ce interacționează cu noi cu privire la importanța consultului oftalmologic, calității ramelor și lentilelor. Ne dorim astfel să tratăm pacienții și să devenim un exemplu pentru colegii de breaslă.

DE CE SA ALEGI OPTIK TATARU

Consultații oftalmologice de specialitate și ochelari de vedere calitativi cu garanție

Suntem rețeaua regională de cabinete oftalmologice cu magazine de ochelari de vedere ce oferă și serviciile unui atelier de montaj și reparații persoanelor care își doresc sănătate, o experiență oftalmologică frumoasă, și ochelari de calitate.

optik tataru consultatii oftalmologice de specialitate