Servicii oftalmologie consult oftalmologic

SERVICII OFTALMOLOGIE OPTIK TATARU

Consult oftalmologic sau optometric de rutină și de specialitate

Încercăm să oferim pacienților o experiență excelentă privind serviciile oftalmologice integrate. De la consultație la montajul ochelarilor și service.

SERVICIILE NOASTRE

Servicii oftalmologice integrate

Consult oftalmologic

Medicii din cabinetele oftalmologice Optik Tataru efectuează o gamă largă de investigații optice.

Cele mai întâlnite sunt cele de rutină, apoi, din cadrul celor de specialitate, frecvent sunt: examen fund de ochi, câmp vizual, tonometrie și tomografie în coerență optică (OCT).

consultatie oftalmologica

Consult optometric

Specialiști ai vederii, optometriștii noștri sunt unii dintre cei mai buni din regiune. Ei pot ajuta pacienții și pot realiza controale oftalmologice precum: evaluarea refracției oculare prin autorefractometrie, măsurarea tensiunii intraoculare (folosită în diagnosticarea diabetului și glaucomului).

De asemenea, pot prescrie ochelari de vedere sau lentile de contact.

Atelier de montaj și reparații

Tăierea lentilelor, montajul acestora pe rame și reparații ale ochelarilor de vedere, acest lucru îl facem, în continuare, după 20 de ani, cu precizie germană. Sprijiniți de acuratețea și performanța mașinilor executăm lucrări complexe de pregătire și montaj a ochelarilor de vedere și de soare, indiferent de ramă sau lentilă.

Acolo unde munca mașinilor se oprește începe cea a tehnicienilor noștri care pun în fiecare pereche de ochelari pricepere și un pic din sufletul lor.

Magazin ochelari de vedere și de soare

Veți găsi în magazinele noastre o varietate de rame completă. De la cele cu capsă, fără contur, la rame din metal, plastic sau aliaje ori metale prețioase. Stiluri complet diferite, variind de la eleganța brandului Silhouette la fermitatea și appeal-ul Emporio Armani sau Versace.

De asemenea nu lipsesc ochelarii pentru surf, ciclism sau alte sporturi care necesită protejarea ochilor. Totodată putem tăia orice tip de lentilă pentru aceste rame.

PROGRAMARE OFTALMOLOGICĂ ONLINE

Evită cozile și timpul pierdut programându-te acum la o consultație oftalmologică

Programează-te acum la o consultație și profită de experiența noastră fără să aștepți la rând pentru consult sau 2 săptămâni după ochelari.

Programările au loc la ora stabilită, iar peste 85% din comenzile de ochelari sunt predate în 48 de ore.

programare consultatie oftalmologica
ochelari vedere sanatatea ochilor

BENEFICIILE CONSULTULUI OFTALMOLOGIC

Sănătatea ochilor nu e ceva ce poți trece cu vederea.

Efectuând un consult oftalmologic avem grijă ca cel mai important simț al omului, și anume văzul, este prezervat.

45% dintre români suferă de o afecțiune care necesită, de cele mai multe ori, o pereche de ochelari de vedere pentru a trata, stopa sau a o încetini.

Un consult oftalmologic poate diagnostica nu doar afecțiuni ale ochilor, ci și ale întregului corp, precum ar fi: glaucom, dezlipire de retină, degenerescență maculară, ateroscleroză, diabet sau hipertensiune arterială.

Ce spun clienții noștri

Pentru a diagnostica aceste patologii efectuăm o serie de investigații printre care și:

Acest lucru ne ajută să diagnosticăm afecțiuni precum conjunctivita, orjeletul, chalazionul și blefarita.

În cadrul acestui examen se depistează erori de refracție a luminii la nivelul ochilor. Cele mai des întâlnite sunt: hipermetropia, miopia și astigmatismul.

Este o investigaţie pentru determinarea presiunii intraoculare și reprezintă o etapă importantă în diagnosticarea şi monitorizarea glaucomului.

Este indicat pentru a stabili diagnosticul afecţiunilor retinei şi pe cele ale coroidei (membrana lipită de retină cu rol în nutriţia acesteia). El da posibilitatea, de asemenea, să se observe vascularizaţia retiniană, care poate fi modificată de numeroase boli. Foarte multe boli oculare (desprinderea retinei) sau generale, cum ar fi diabetul, dau anomalii ale fundului de ochi.

Este o investigaţie non-invaziva prin care se apreciază forma corneei şi este utilă în diagnosticarea keratoconusului, afecţiune ce schimba forma corneei şi duce la scăderea acuităţii vizuale.

Reprezintă o investigație imagistică non-invazivă, rapidă și fără disconfort pentru pacient. Este de înaltă rezoluție și aduce multiple informaţii medicului oftalmolog permițând stabilirea unui diagnostic precoce într-o gamă largă de afecțiuni oculare (afecţiuni ale retinei, ale nervului optic sau ale polului anterior al globului ocular).

Este necesară în diagnosticarea afecţiunilor nervului optic şi afecţiunilor retiniene în special a glaucomului. De multe ori, pacientul nu observă pierderea de câmp vizual periferic, însă prin această investigaţie se poate depista percepţia în fiecare zonă din aria vizuală. Această investigație este recomandată și șoferilor profesioniști.

PROGRAMEAZA-TE ONLINE

În 30 de secunde poți fi programat pentru consultația oftalmologică

Introdu informațiile necesare mai jos și unul dintre colegii noștri va reveni către tine pentru a confirma consultația ta și pentru a stabili detaliile exacte.

*Consultațiile sunt gratuite dacă achiziționezi o pereche de ochelari din cele peste 1000 disponibile în fiecare cabinet.