Programare pentru o consultație oftalmologică în doar 30 de secunde

Dacă ești în căutarea unui consult oftalmologic sau optometric, te poți programa online pentru unul în oricare din cele 11 cabinete Optik Tataru. Doar apasă butonul de mai jos și introdu datele. Durează 30 de secunde.

Neinvaziv și nedureros

În timpul consultului nimic nu îți va atinge ochiul și nici nu va durea.

Rapid

În medie, un consult oftalmologic durează 45 de minute, iar programările sunt respectate.

Sigur

Medicii oftalmologi și optometriștii OptikTataru sunt printre cei mai buni din domeniu.

Servicii integrate

La sfârșitul controlului vei ști de ce ochelari și tratament ai nevoie și le vei și putea achiziționa.

MEDICI OFTALMOLOGI ÎN TOATE LOCAȚIILE

Beneficiază de un consult oftalmologic la standarde înalte

Specialiștii oftalmologi Optik Tataru lucrează cu cele mai revoluționare aparate medicale, astfel încât toate testele se efectuează prin metoda non-contact, în peste 90% din cazuri, nefiind nevoie nici de picături. Pe lângă metodele neinvazive, un alt mare avantaj îl constituie atelierul de montaj. Astfel reducem timpul de așteptare pentru ochelari, în medie, la doar 48 de ore de la plasarea comenzii.

VEZI BINE, ARĂȚI PERFECT

Consultul oftalmologic, o necesitate ce poate să-ți salveze vederea.

Efectuat periodic, acesta te scapă de eventualele probleme grave, pentru care se intervine greu și care pot avea drept consecință orbirea. Un consult pe an este suficient în majoritatea cazurilor.

Dacă încă nu ai efectuat consultul oftalmologic sau simți că ceva este în neregulă cu ochii tăi, programează-te acum pentru o investigație. Statul pe hol sau așteptatul la rând nu există, pentru că începem la ora stabilită prin programare.

Ce spun clienții noștri

DE PESTE 20 DE ANI AJUTĂM OAMENII SĂ VADĂ BINE

Consultații oftalmologice de rutină și de specialitate

Activând de peste 20 de ani în domeniul oftalmologic am perfecționat procese și închegat o echipă de medici oftalmologi și optometriști care răspund prompt și eficient nevoilor dumneavoastră. Alege să îngrijești ochii tăi și să ai parte de un consult oftalmologic de specialitate profesionist având garanția unui diagnostic corect și rapiditate în livrarea ochelarilor de vedere. Programează-te online pentru orice investigație oftalmologică simplu și rapid, în 30 de secunde.

PROGRAMEAZA-TE ONLINE

În 30 de secunde poți fi programat pentru consultația oftalmologică

Introdu informațiile necesare mai jos și unul dintre colegii noștri va reveni către tine pentru a confirma consultația ta și pentru a stabili detaliile exacte.

*Consultațiile sunt gratuite dacă achiziționezi o pereche de ochelari din cele peste 1000 disponibile în fiecare cabinet.