fbpx
cabinet oftalmologic Suceava

Cabinet oftalmologic Suceava


Cauți un cabinet oftalmologic în Suceava unde să faci o consultație oftalmologică dar să poți și lua ochelarii în 48 ore?
În cabinetele Optik Tataru din Centru și Burdujeni vei găsi medici specialiști, dar și rapiditate în livrarea ochelarilor potriviți.

Cabinet oftalmologic Suceava. Aproape 80% dintre patologiile oculare pot fi evitate sau tratate

Bolile ochilor, de cele mai multe ori, nu dor. Nu de fiecare dată sunt simptome care cer neapărat părerea unui specialist. Totuși, cele mai grave afecțiuni oculare încep prin a fi silențioase, iar atunci când dor, nu mai pot fi neapărat tratate sau ameliorate.

Consultul oftalmologic este o obligație, mai ales dacă vrei să vezi bine pentru cât mai mult timp. 80% dintre patologiile oculare pot fi evitate sau tratate dacă sunt diagnosticate la timp în cadrul consultului oftalmologic. Cu toate că sunt multe boli ale ochilor care sunt moștenite, chiar și în acest caz există metode pentru a le ameliora și a le întârzia debutul.

Fă-ți consultul oftalmologic la timp!

Consultul oftalmologic este, fără să exagerăm, primul pas în salvarea vederii. În acest caz, așteptarea nu-și are fundament. Programează-te la un consult oftalmologic și asigură-te că vezi lumea cu ochi sănătoși iar vederea ta va fi bună acum, dar și atunci când vei înainta în vârstă.

Medicii și optometriștii din cabinetele Optik Tataru din Suceava sunt printre cei mai buni din zona Moldovei, fiind renumiți pentru profesionalismul de care dau dovadă și respectul față de pacienți. 

Atât cabinetul oftalmologic cât și cel optometric din Suceava au în echipă un medic oftalmolog specialist și un optometrist, astfel încât acoperim toate nevoile legate de vedere. 

Pentru că avem tehnologii high-tech în ateliere noastre, însă și opticieni cu experiență, putem realiza orice tip de montaj al lentilelor pe ochelari. Chiar și ochelarii cu dioptrii pentru sporturi de iarnă, sporturi nautice sau extreme. 

Nu lăsa problemele ochilor să se agraveze. Ca să vezi bine toată viața, asigură-te acum că ai ochii sănătoși. 

Programează-te la un consult oftalmologic în oricare dintre cabinetele Optik Tataru din Suceava. 


Nu vei sta la coadă nici pentru programare, dar nici înainte de consult.
Programează-te în 30 de secunde: Programeaza-te online la unul din cabinetele OptikTataru 

Mai jos găsești fotografii din locațiile noastre din Suceava:

Dr. Tataru

Dr. Tataru

Dr. Tataru este pseudonimul sub care medicii specialiști oftalmologi și optometriștii Optik Tataru publică articole referitoare la sănătatea ochilor, oftalmologie sau ochelari de vedere.

Distribuie acest articol prietenilor tăi

Descoperă articole similare

PROGRAMARE OFTALMOLOGICĂ ONLINE

Evită cozile și timpul pierdut programându-te acum la o consultație oftalmologică

Programează-te acum la o consultație și profită de experiența noastră fără să aștepți la rând pentru consult sau 2 săptămâni după ochelari.

Programările au loc la ora stabilită, iar peste 85% din comenzile de ochelari sunt predate în 48 de ore.

programare consultatie oftalmologica