fbpx
optik tataru vaslui cabinet oftalmologic

Cabinet oftalmologic Vaslui

Cauți cabinet oftalmologic Vaslui? La Optik Tataru găsești unii dintre cei mai buni optometriști și medici oftalmologi din zona Moldovei.

Oferind servicii integrate de oftalmologie, găsești la noi tot ce ai nevoie ca să ai grijă de ochii tăi. De la consultația oftalmologică până la montajul ochelarilor, consultanță și service pentru ochelari.

Optik Tataru Vaslui – Telefon 0785 259 824

Cabinet Oftalmologic Vaslui – ai parte de o experiență #OptikTataru 

Pacienții de până acum au apreciat experiența prin care au trecut, mai ales pentru că a fost una umană și primitoare. Suntem iubitori de frumos, de oameni și tratăm toți pacienții de parcă ar fi din familia noastră.

Pentru asta, empatizăm cu fiecare pacient care vine spre noi și ne asigurăm că de la consultația oftalmologică, până la montajul ochelarilor totul este tratat cu seriozitate, profesionalism și dragoste. 

În cabinetele oftalmologice Optik Tataru găsești toate serviciile necesare pentru prevenția, depistarea și modalitatea de tratament a patologiilor oculare.

Consultații oftalmologice complete. Fiecare din cele 11 locații Optik Tataru dispune de un medic oftalmolog specialist. Medicul este cel care pune diagnosticul, recomandă prevenția și apoi tratamentul afecțiunilor oculare.

Modele variate de rame de ochelari. La Optik Tataru găsești peste 1000 de modele de rame de ochelari din care poți alege. Dacă totuși ai un model pe care ți-l dorești, de cele mai multe ori, îl putem aduce pe comandă.
Pentru ochelarii cu sau fără dioptrii comandați, în 80% din cazuri, livrarea se face ultra rapid, în aproximativ 48-72 de ore.

Te poți programa pe site în mai puțin de 1 minut pentru o consultație oftalmologică: Programare consult oftalmologic Vaslui

Vii la ora stabilită și intri tot atunci în cabinet, fără să stai la rând sau să aștepți. În Vaslui suntem pe strada Ștefan cel Mare, bloc 74. În galeria de mai jos găsești fotografii cu sediul din Vaslui.

Dr. Tataru

Dr. Tataru

Dr. Tataru este pseudonimul sub care medicii specialiști oftalmologi și optometriștii Optik Tataru publică articole referitoare la sănătatea ochilor, oftalmologie sau ochelari de vedere.

Distribuie acest articol prietenilor tăi

Descoperă articole similare

PROGRAMARE OFTALMOLOGICĂ ONLINE

Evită cozile și timpul pierdut programându-te acum la o consultație oftalmologică

Programează-te acum la o consultație și profită de experiența noastră fără să aștepți la rând pentru consult sau 2 săptămâni după ochelari.

Programările au loc la ora stabilită, iar peste 85% din comenzile de ochelari sunt predate în 48 de ore.

programare consultatie oftalmologica