fbpx

Lentile digitale

Pune capăt durerii de ochi provocate de calculator, telefon, tableta sau televizor!

Cine ar fi ghicit? Se pare că, în medie, ne uităm la smartphone-ul nostru sau alt dispozitiv mobil de până la 80 de ori pe zi! Deplasarea privirii in mai multe parti poate fi o provocare remarcabilă pentru ochii noștri. Observăm de multe ori acest lucru seara cand avem ochi obosiți și simtim o senzatie de arsură, tensiune musculară sau chiar o durere de cap. Ochii noștri lucrează fără efort și se adapteaza rapid la toate distanțele până la o anumită vârstă. Din nefericire, ochii noștri suferă o deteriorare constantă în capacitatea lor de a „găzdui” – pentru a comuta focalizarea între distanțe diferite – începând cam de la  vârstă de aproximativ 30 de ani. Acest lucru trece de multe ori neobservat. Din fericire exista Lentilele speciale de la ZEISS care  pot ajuta la reducerea oboselii vizuale.

[call_to_action animation=”bounce” style=”1″ title=”Procura o pereche de ochelari cu lentile digitale chiar acum!” subtitle=”Contact Optik Tataru” icon=”” buttton_text=”Contact” url=”/contact/” target=”_self” first_page=”no” last_page=”no”]

Webmaster

Webmaster

Distribuie acest articol prietenilor tăi

Descoperă articole similare

PROGRAMARE OFTALMOLOGICĂ ONLINE

Evită cozile și timpul pierdut programându-te acum la o consultație oftalmologică

Programează-te acum la o consultație și profită de experiența noastră fără să aștepți la rând pentru consult sau 2 săptămâni după ochelari.

Programările au loc la ora stabilită, iar peste 85% din comenzile de ochelari sunt predate în 48 de ore.

programare consultatie oftalmologica