fbpx
medic oftalmolog radauti

Medic oftalmolog Radauti

Cauți medic oftalmolog în Radauti? La Optik Tataru găsești cei mai buni medici din zona Moldovei.

Medicul oftalmolog recomanda ca primul consult oftalmologic al copilului sa fie in jurul varstei de 1 an si nu trebuie neglijat acest lucru. Sunt o multitudine de semne ce trebuiesc urmarite pentru a putea observa posibilele probleme de vedere ale celor mici.

Medic oftalmolog – examen oftalmologic copii

Unul dintre cele mai importante semne ce nu trebuie neglijat la un copil, este lacrimarea excesiva denumita si epifora. Acest lucru poate fi determinat de situatii precum:

  • infundarea canalelor lacrimare
  • conjunctivita – cea mai frecventa cauza de lacrimare a ochilor in cazul copiilor
  • sindromul de ochi uscat, etc

In situatia in care copilul lacrimeaza excesiv in casa (lacrimarea de la vant, frig sau lumina puternica este exclusa) atunci este necesar ca sa consultati un medic oftalmolog.

Frecatul la ochi si clipitul foarte des este deasmenea un semn ce ne trimit la oftalmolog. Uneori scarpinatul ochilor sau clipitul excesiv poate sa fie semn ca este nevoie de ochelari pentru copil.

Momentul in care copilul strange des din ochi ca sa vada bine la distanta inseamna ca s-ar putea sa aiba nevoie de ochelari, fiind un semn ca dioptria a crescut, in cazul in care cel mic poarta deja ochelari cu minus. Ingustarea fantei palpebrale (deschiderea ochilor) face ca un pacient mio sa vada mai bine, chiar si fara ochelari.

„Ochiul este singurul loc unde se poate vedea sanatatea pe viu, fara biopsii sau alte manevre complicate. Ochii sunt nu numai oglinda sufletului, ci si a sanatatii.”

Locatii cabinete oftalmologice in Suceava

– Cabinet Oftalmologic Suceava centru

– Cabinet Oftalmologic Suceava Burdujeni

– Cabinet Oftalmologic Falticeni

– Cabinet Oftalmologic Gura Humorului

– Cabinet Oftalmologic Campulung Moldovenesc

– Cabinet Oftalmologic Vatra Dornei

– Cabinet Oftalmologic Radauti

Dr. Tataru

Dr. Tataru

Dr. Tataru este pseudonimul sub care medicii specialiști oftalmologi și optometriștii Optik Tataru publică articole referitoare la sănătatea ochilor, oftalmologie sau ochelari de vedere.

Distribuie acest articol prietenilor tăi

Descoperă articole similare

PROGRAMARE OFTALMOLOGICĂ ONLINE

Evită cozile și timpul pierdut programându-te acum la o consultație oftalmologică

Programează-te acum la o consultație și profită de experiența noastră fără să aștepți la rând pentru consult sau 2 săptămâni după ochelari.

Programările au loc la ora stabilită, iar peste 85% din comenzile de ochelari sunt predate în 48 de ore.

programare consultatie oftalmologica