fbpx
lentile si rame ochelari

Cum să alegi corect lentilele si ramele de ochelari

Cum să alegi corect lentilele și ramele de ochelari este un subiect inepuizabil!

Şi pentru asta iubesc această activitate! Sunt posibilităţi infinite!

Voi încerca să fiu scurt şi succint!

Vă voi spune pentru început că fiecare alegere pe care o facem în viaţă este subiectivă şi trebuie să fie asumată în totalitate!

Ochelarii, cei de care ne îngrijim noi, specialiştii OPTIK TATARU, vor trebui să răspundă nevoilor dumneavoastră zilnice, în ceea ce priveşte „liniştea” vizuală.

Da, atunci când ochelarii îţi oferă un astfel de confort încât uiţi că-i porţi pe nas, atunci consider eu că ne-am făcut bine treaba! Desigur, ochelarii au devenit de mult timp unul dintre cele mai apreciate accesorii, astfel, în lumea fashion-ului ei ocupând un loc foarte important.

Atunci când trebuie aleasă rama de ochelari, va trebui să o faceţi asumat, conştienţi fiind că primul contact dintre doi oameni este cel vizual. Există sute de modele de rame, în fiecare dintre centrele noastre, astfel încât sugestia mea este de a avea încredere şi în sfaturile specialiştilor noştri.

În ceea ce priveşte lentilele de ochelari, vă voi spune că observaţia mea este că toţi marii furnizori investesc enorm în cercetare, pentru a aduce pe piaţa produse de neimaginat cu puţin timp în urmă, acestea dorind să acopere o plajă cât mai largă privind activităţile cotidiene ce necesită vederea.

Investind foarte mult în cercetare, roadele muncii lor apar destul de des… Din această cauză şi cataloagele noastre de lentile ( oferta furnizorilor) sunt foarte „stufoase”. Şi pentru asta consider că această activitate este un univers în care m-am afundat iremediabil, un univers din care nu-ţi doreşti să ieşi!

Sfatul meu este acela de a asculta ceea ce au colegele noastre să vă spună despre performanţele lentilelor și ramelor de ochelari.

Care sunt BENEFICIILE pe care ele vi le pot oferi, apoi să luaţi decizia în cunoştinţă de cauză.

Pentru a vă ajuta, vă dau un singur exemplu: când ne expunem tegumentele la soare, dacă simţim că „arde soarele” ne vom proteja imediat de radiaţiile solare dăunătoare. Ei bine, în cazul ochilor, cei ce cauta necontenit lumină, trebuie să fiţi conştienţi că radiaţia dăunătoare nu este sesizată, însă, ca şi în cazul tegumentelor expuse la lumina solară, vor fi afectaţi, de cele mai multe ori cu efecte lente, dar care au evoluţii IREVERSIBILE privind calitatea vederii.

Da, TREBUIE să fiţi conştienţi că o îmbătrânire prematură a cristalinului, o degenerescenţă maculară etc. sunt IREVERSIBILE!

De aceea vă sfătuiesc să ţineţi cont, atunci când vă hotărâţi la tipul lentilelor, să luaţi în calcul absolut toţi factorii şi să aveţi încredere că în centrele noastre vă vom oferi soluţiile optime cerinţelor vederii dumneavoastră! Încercaţi să nu faceţi compromisuri! Vă va costa mult mai mult în viitor!

Cu speranţa că am făcut puţină „lumină”, nu pot decât să vă spun că o dată intraţi în centrele noastre, cu o problemă de vedere, să fiţi siguri că nu veţi pleca decât sufucient de satisfăcuţi, astfel încât să vă doriţi să ne revedeţi!

Vino să vezi!

OPTIK TATARU

Dr. Tataru

Dr. Tataru

Dr. Tataru este pseudonimul sub care medicii specialiști oftalmologi și optometriștii Optik Tataru publică articole referitoare la sănătatea ochilor, oftalmologie sau ochelari de vedere.

Distribuie acest articol prietenilor tăi

Descoperă articole similare

PROGRAMARE OFTALMOLOGICĂ ONLINE

Evită cozile și timpul pierdut programându-te acum la o consultație oftalmologică

Programează-te acum la o consultație și profită de experiența noastră fără să aștepți la rând pentru consult sau 2 săptămâni după ochelari.

Programările au loc la ora stabilită, iar peste 85% din comenzile de ochelari sunt predate în 48 de ore.

programare consultatie oftalmologica