fbpx
ochelari polarizati

Ochelari polarizați pentru anotimpul ploios

Dacă ploaia face dificilă vederea drumului în timp ce conduceți, folosirea unei perechi de ochelari polarizați pentru vă poate ajuta să vedeți mai bine. Fie că ploua cu soare sau nu.

Atunci când ploua foarte tare, probabil că v-ați setat ștergătoarele de parbriz la cea mai mare viteză posibilă. Uneori acest lucru ajută, dar uneori vizibilitatea este foarte scăzuta mai ales dacă este ceață. Iata de ce o pereche de ochelari de soare polarizați vă pot îmbunătăți viziunea pe timp de ploaie și ceață:

Folosirea unei perechi de ochelari de soare polarizați atunci când conduceți pe timp de ploaie va poate oferi o mai buna vizibilitate

Ochelarii de soare polarizați blochează componentele orizontale ale luminii împrăștiate sau reflectate.  Ceea ce înseamnă că ajută la contracararea împrăștierii luminii pe care efectele atmosferice, cum ar fi ceața sau ploaia, o au asupra lumini zilei.

Numai acest tip de ochelari va vor ajuta sa vedeți mai bine pe timp de de ploaie. Atenție însa folosirea unor ochelari cu lentilele nepolarizate vor duce la o vedere mai întunecată pe timp de ploaie.

Va asteptam la Optik Tataru pentru a proba o pereche de ochelari de soare polarizati!

Dr. Tataru

Dr. Tataru

Dr. Tataru este pseudonimul sub care medicii specialiști oftalmologi și optometriștii Optik Tataru publică articole referitoare la sănătatea ochilor, oftalmologie sau ochelari de vedere.

Distribuie acest articol prietenilor tăi

Descoperă articole similare

PROGRAMARE OFTALMOLOGICĂ ONLINE

Evită cozile și timpul pierdut programându-te acum la o consultație oftalmologică

Programează-te acum la o consultație și profită de experiența noastră fără să aștepți la rând pentru consult sau 2 săptămâni după ochelari.

Programările au loc la ora stabilită, iar peste 85% din comenzile de ochelari sunt predate în 48 de ore.

programare consultatie oftalmologica