fbpx
Ochelari Silhouette

Ochelari Silhouette fara rame ( rimless )

Ochelari Silhouette Eyewear

Fondată în 1964 de către Arnold și Anneliese Schmied din Linz, Austria, Silhouette Optical, o filială a Silhouette International, fiind printre firmele de top in domeniul ochelarilor fashion.

Silhouette a introdus Art Minimal în 1992, un tip de ochelari fara rame si fara balamale, urmat de debutul artei minimale Titan, ochelari cu rame fără șuruburi si fără greutăți, cântărind doar 1,8 grame care debutează în 1999, schimbând cursul companiei și cursul ochelari rimless ( ochelari fara rame ).

Ca multe evenimente majore, impactul ochelarilor Titan Minimal Art a fost neplanificat și neanticipat. „A fost foarte simplu”, spune Arnold Schmied, director executiv Silhouette și un fiu al fondatorilor. „Înainte făceam ochelari fără breșe, o colecție în 1983 și am hotărât să facem un alt design fără ramă. Răspunsul pe care l-am primit a fost o surpriză totală pentru noi.

Niciodată înainte în istoria companiei noastre nu am avut atât de mult feedback pozitiv din partea reprezentanților noștri, clienților noștri și consumatorilor finali ca rezultat al unui design de ochelari.

Unde găsești ochelarii Silhouette

Ochelarii Silhouette ii puteti gasi in locatiile Optik Tataru din Suceava, Botosani, Dorohoi, Pascani, Falticeni, Radauti, Gura Humorului, Dorna si Campulung Moldovenesc.

De asemenea puteti beneficia de consult oftalmologic si asistenta din partea personalului Optik Tataru.

Dr. Tataru

Dr. Tataru

Dr. Tataru este pseudonimul sub care medicii specialiști oftalmologi și optometriștii Optik Tataru publică articole referitoare la sănătatea ochilor, oftalmologie sau ochelari de vedere.

Distribuie acest articol prietenilor tăi

Descoperă articole similare

PROGRAMARE OFTALMOLOGICĂ ONLINE

Evită cozile și timpul pierdut programându-te acum la o consultație oftalmologică

Programează-te acum la o consultație și profită de experiența noastră fără să aștepți la rând pentru consult sau 2 săptămâni după ochelari.

Programările au loc la ora stabilită, iar peste 85% din comenzile de ochelari sunt predate în 48 de ore.

programare consultatie oftalmologica