fbpx
optik tataru

Optik Tataru la 20 de ani

  1. Şi pentru că veștile rele circulă cu muuult mai repede decât cele bune, ne-am gândit că nu ar fi rău să vă facem cunoscut faptul că 2020 vine cu un istoric de 20 ani a Optik Tataru
    Nu am funcționat în tot timpul sub această denumire, însă Da!, noi suntem!

Vom face o foarte scurtă recapitularea activității Optik Tataru

  • de la 60 de rame, la minim 1000 de rame, în fiecare punct de lucru, din cele 10;
  • cabinetele de consultații răspund cu brio fiecărei provocări din domeniu; mai bine de 30 de colegi, membri ai familiei Optik Tataru, bine instruiți şi foarte bine intenționați;
  • ambient plăcut;
  • o mare varietate de branduri, cu mare rezonanță, atât la ramele de vedere cât şi la ochelarii de soare;
  • colaborări cu cei mai buni, la nivel mondial, pentru toate produsele noastre și, mai ales, pe partea de servicii;

Și, ce considerăm noi a fi cel mai important, am devenit tot mai pregătiți pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră. Am învățat că atunci când interacționam, să ne punem mereu în situația dumneavoastră, încercând să intuim mai mult decât problemele legate de vedere.

Astfel, ne-am creat amiciţii, prietenii, relații bazate pe mult respect reciproc. Ne bucurăm cel mai mult atunci când pacienții revin sau au recenzii pozitive despre noi şi serviciile oferite.

Asta nu înseamnă că atunci când primim critici devenim indiferenţi sau, mai rău, reacționăm nepotrivit. Nu! Criticile de bun simţ le avem în vedere și le discutăm, ori de câte ori avem ocazia, ele fiind cele ce ne fac să devenim mai buni.

Optik Tataru îți mulțumește!

Vrem să vă mulţumim pentru 20 de ani împreună. Celor ce nu ne-au cunoscut încă, le sugerăm să ne viziteze măcar şi din curiozitate, dacă nu pentru un control de rutină, nouă ne dorim viaţa lungă, pentru a oferi şi în viitor o părticică din noi, cum şi cei peste 100.000 de pacienți cu care ne-am cunoscut, dețin deja!

Vă dorim un Nou An cu împliniri şi cu linişte în suflete, aşa cum ne dorim şi nouă!

Dr. Tataru

Dr. Tataru

Dr. Tataru este pseudonimul sub care medicii specialiști oftalmologi și optometriștii Optik Tataru publică articole referitoare la sănătatea ochilor, oftalmologie sau ochelari de vedere.

Distribuie acest articol prietenilor tăi

Descoperă articole similare

PROGRAMARE OFTALMOLOGICĂ ONLINE

Evită cozile și timpul pierdut programându-te acum la o consultație oftalmologică

Programează-te acum la o consultație și profită de experiența noastră fără să aștepți la rând pentru consult sau 2 săptămâni după ochelari.

Programările au loc la ora stabilită, iar peste 85% din comenzile de ochelari sunt predate în 48 de ore.

programare consultatie oftalmologica