fbpx
ochelari ray ban originali

Ochelari Ray Ban originali

Cauți ochelari Ray Ban originali? Ray Ban este o marcă de ochelari de soare și ochelari de vedere fondată în 1937 de compania americană Bausch & Lomb. Marca este cunoscută cel mai bine pentru liniile de ochelari de soare Wayfarer și Aviator. În 1999, Bausch & Lomb a vândut marca conglomeratului italian Luxottica Group, pentru un raport de 640 milioane USD.

Ochelari Ray Ban originali

Ray Ban este cel mai popular brand de ochelari de ochelari din lume, ochelarii fiind purtati chiar si de actori celebrii.

Exista numeroase fakeuri marca „Ray Ban”. Însa daca vrei sa-ti cumperi o pereche de ochelari Ray Ban va asteptam la sediile Optik Tataru. Suntem in Suceava, Vatra Dornei, Dorohoi, Pascani, Gura Humorului, Campulung Moldovenesc, Falticeni, Radauti, Botosani.

Optik Tataru este partener Luxottica Group, asadar ochelarii gasiti in magzinele noastre sunt de o calitate superioara!

Va asteptam!

Dr. Tataru

Dr. Tataru

Dr. Tataru este pseudonimul sub care medicii specialiști oftalmologi și optometriștii Optik Tataru publică articole referitoare la sănătatea ochilor, oftalmologie sau ochelari de vedere.

Distribuie acest articol prietenilor tăi

Descoperă articole similare

PROGRAMARE OFTALMOLOGICĂ ONLINE

Evită cozile și timpul pierdut programându-te acum la o consultație oftalmologică

Programează-te acum la o consultație și profită de experiența noastră fără să aștepți la rând pentru consult sau 2 săptămâni după ochelari.

Programările au loc la ora stabilită, iar peste 85% din comenzile de ochelari sunt predate în 48 de ore.

programare consultatie oftalmologica