fbpx
ochelari si rame

Ochelari si rame in trend cu moda

Pentru mulți, alegerea de ochelari si rame este un lucru care tine si de personalitatea fiecaruia. Dacă aveti nevoie de ochelari cu prescriptie medicala, cu siguranta veti opta pentru o pereche de ochelari care va reprezinta.

Ochelarii de soare trebuie alesi la fel in functie de forma fetei si aspectul fizic fiind foarte importanti in a proteja ochii de razele dure ale soarelui.

Ca cele mai multe tendinte de moda, tendintele pentru ramele de ochelari se schimba frecvent pentru a se potrivi nevoilor si dorintelor consumatorilor. Forma ramelor de ochelarilor variaza de la rame in stil retro, până la rame rotunde mari, rame viu colorate și multe altele. Una dintre tendințele actuale privind ramele de ochelari este utilizarea carbonului sau a lemnului pentru a crea rame ramele ochelarilor.

Daca ramele de ochelari din lemn sunt eco friendly, ramele din carbon sunt foarte usoare. Ele fac chiar placuta utilizarea unei perechi de ochelari cu rame din carbon. Fiind foarte usoare de multe ori poti uita ca porti ochelari.

Dacă sunteți în căutare de ochelari si rame, Optik Tataru va sta la dispozitie cu numeroase modele de rame pentru toate gusturile de la branduri bine cunoscute in lume.

Va asteptam in oricare din locatiile noastre din urmatoarele orase: Suceava, Botosani, Dorohoi, Pascani, Radauti, Falticeni, Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc si Gura Humorului.

Vino sa vezi!

Dr. Tataru

Dr. Tataru

Dr. Tataru este pseudonimul sub care medicii specialiști oftalmologi și optometriștii Optik Tataru publică articole referitoare la sănătatea ochilor, oftalmologie sau ochelari de vedere.

Distribuie acest articol prietenilor tăi

Descoperă articole similare

PROGRAMARE OFTALMOLOGICĂ ONLINE

Evită cozile și timpul pierdut programându-te acum la o consultație oftalmologică

Programează-te acum la o consultație și profită de experiența noastră fără să aștepți la rând pentru consult sau 2 săptămâni după ochelari.

Programările au loc la ora stabilită, iar peste 85% din comenzile de ochelari sunt predate în 48 de ore.

programare consultatie oftalmologica