fbpx
rame Silhouette

Rame Silhouette din aur si pietre pretioase

Bogăția născută din tradiție

Silhouette este o afirmare a pasiunii noastre pentru rame sofisticate. Bogatul patrimoniu cultural al Austriei oferă inspirația pentru capodoperele noastre. Ochelarii facuti de noi sunt creați cu accent, precizie, pasiune și experiența de zeci de ani.

Rame Silhouette: calitatea superioară este o normalitate

Misiunea Silhouette a fost întotdeauna să creeze cei mai frumosi ochelari, considerând o calitate superioară ca o chestiune de normalitate.

Proiectarea ochelarilor pentru persoanele cu un gust deosebit necesită o afirmare clară a intenției. Toate modelele de ochelari din Colecția Atelier Silhouette sunt create din aur solid, de 18 carate, galben, alb sau trandafir, cu finisaj de suprafață ornat sau lustruit. Stralucirea pietrelor pretioase sau a inlay-urilor de lemn rafinat din surse certificate garanteaza atingerea finala a acestor modele exclusive.

Găsești rame Silhouette in majoritatea magazinelor Optik Tataru! Stil si, mai ales, eleganta! Glamour!

Dr. Tataru

Dr. Tataru

Dr. Tataru este pseudonimul sub care medicii specialiști oftalmologi și optometriștii Optik Tataru publică articole referitoare la sănătatea ochilor, oftalmologie sau ochelari de vedere.

Distribuie acest articol prietenilor tăi

Descoperă articole similare

PROGRAMARE OFTALMOLOGICĂ ONLINE

Evită cozile și timpul pierdut programându-te acum la o consultație oftalmologică

Programează-te acum la o consultație și profită de experiența noastră fără să aștepți la rând pentru consult sau 2 săptămâni după ochelari.

Programările au loc la ora stabilită, iar peste 85% din comenzile de ochelari sunt predate în 48 de ore.

programare consultatie oftalmologica